Departamentul de drept penal

Departamentul specializat în Științe penale din cadrul BVB Lawyers își concentrează atenția asupra conflictelor de natură penală, fie ele substanțiale ori procedurale. Astfel, vă punem la dispoziție servicii de consultanță în materie penală, asistență în fața instanțelor judecătorești și a parchetelor, redactarea actelor specifice, formularea plângerilor, cererilor, memoriilor sau excepțiilor și reprezentarea la fiecare act procesual întocmit de autoritățile judiciare române și nu numai.
Oferim sprijin, documentare, asistență și reprezentare în procedurile de urmărire penală, cameră preliminară, judecata în primă instanță și în apel, precum și în căile extraordinare de atac.
Totodată, serviciile în această ramură de drept se extind atât în faza de executare a pedepsei, cât și în faza postexecutorie prin asistența în procedurile de întrerupere/amânare a executării, contestație la executare, intervenția unei legi noi mai favorabile, liberare condiționată și reabilitare (de drept sau judecătorească).

 

 

Open chat
Contactați-ne și pe WhatsApp
Bună ziua!
Vă mulțumim că ați apelat la serviciile BVB Lawyers.
Cu ce vă putem fi de folos?