Echipa

Echipa BVB – Lawyers este specializată în procedurile litigioase din fața instanțelor penale, dar și civile. Asigurăm consultanță, asistență și, deopotrivă, reprezentare juridică în fața autorităților și instituțiilor statului, precum și în fața parchetelor sau a instanțelor.

În plus, departamentele noastre asigură îndeplinirea cu succes a celorlalte proceduri extrajudiciare sau necontencioase.

COORDONATOR

Virgil Boglea

Avocat

+40743147043


Membru al Baroului București
Membru al Asociației Române de Științe Penale
Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara – Studii Universitare și Postuniversitare de Masterat – Științe Penale
Specializat în procedură penală
Portfoliu clienți:
– infracționalitate economică;
– grup infracțional organizat;
– trafic de droguri;
– contrabandă etc.

Colaborator

Andrei Gane

Avocat

+40728813846


Andrei este avocat membru al Baroului București și absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Acesta și-a început activitatea în domeniul dreptului afacerilor la una dintre cele mai importante societăți de avocatură de pe piața internațională, continuându-și cariera în avocatura de litigii, în cauze de drept penal și drept civil.
În materie civilă, a asigurat asistență juridică și reprezentare în numeroase cauze, de la litigii de răspundere civilă delictuală și contractuală până la cauze de malpraxis medical, dreptul transporturilor, litigii vizând drepturi de autor și drepturi conexe și achiziții publice. Totodată, a fost implicat în multiple tranzacții, negocieri și proiecte de finanțare trans-naționale.
Open chat
Contactați-ne și pe WhatsApp
Bună ziua!
Vă mulțumim că ați apelat la serviciile BVB Lawyers.
Cu ce vă putem fi de folos?